Το site μας είναι έτοιμο να σας ξεναγήσει σε απολαυστικές περιπλανήσεις καφέ.

ΙΔΕΕΣ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Coctails aloe's collins

Υλικά: 25 ml ΛΕΜΟΝΙ 15 ml AGAVE 15 ml GINGER ODK SIROP 40 ml VODKA 2 σταγόνες bitter Nega chili 25 ml ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ODK ΠΟΥΡΕ 70 ml Aloe vera isthmos orange Top up (γέμισμα ποτηριού) σόδα  

Περισσότερα >>

Coctails aloe's margaret

Υλικά: 20 ml LIME 15 ml AGAVE 30 ml PASSION FRUIT ODK ΠΟΥΡΕ 40 ml TEKΙΛΑ ΚΙΤΡΙΝΗ 65 ml Aloe vera isthmos lemon Σε Martini ποτήρι σουρωμένο Και δενδρολίβανο.  

Περισσότερα >>

CHOCO –LATINA

Υλικά: 2 κ.σ. σκούρα σοκολάτα             120ml φρέσκο γάλα             2 φλούδες πορτοκαλιού             1 ristretto Eκτέλεση: Σπάμε τις φλούδες του πορτοκαλιού πάνω και μέσα σε ένα ποτήρι 160 ml για να πάρουμε τα ἐλαιά του και να αρωματίσουμε το ρόφημα μας.Σε μια μεταλλική κανάτα ρίχνουμε την σκούρα σοκολάτα και το φρέσκο γάλα. Χτυπάμε το μείγμα στο ακροφύσιο  της μηχανής μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Βγάζουμε μια δόση ristretto. Σερβίρουμε την σοκολάτα, προσθέτουμε το ristretto και γαρνίρουμε με αφρόγαλα.…

Περισσότερα >>

syfon coffee

Περισσότερα >>

TIRAMISU MOCHA

TIRAMISU MOCHA ΥΛΙΚΑ 1 διπλό espresso. 3 pumps σιρόπι tiramisu. 120 ml γάλα. 1 κ.σ. λευκή σοκολάτα. 8-10 παγάκια. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τον espresso,το σιρόπι,το γάλα,την σοκολάτα και τα παγάκια σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν τα παγάκια.Σερβίρουμε σε ποτήρι των 360 ml και γαρνίρουμε με σαντιγύ,σος σοκολάτας και κομματάκια σοκολάτας.

Περισσότερα >>

Ρακόμελο

YΛΙΚΑ 1.Ενα λίτρο ρακί ή τσίπουρο 2.Τέσσερις κουταλιές της σούπας μέλι 3.Δύο ξύλα κανέλας 4.Ένα ώς δύο γαρύφαλλα καρφιά ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πολύ απλά τα βράζουμε όλα μαζί σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει το μέλι,όταν πάρει βράση,σβήνουμε και το αφήνουμε λίγο σκεπασμένο για να πάρει τα αρώματά του.Πίνεται ζεστό.

Περισσότερα >>

Σφηνάκι 3 layers

Υλικά: 2 cl λικέρ καφέ Κρέμα γάλακτος Έναν espresso   Eκτέλεση :   προσθέτουμε το λικέρ καφέ στο ποτήρι και μετά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και την προσθέτουμε στο ποτήρι προσεχτικά έτσι ώστε να μην ανακατευτεί με το λικέρ μας, έπειτα αφού χτυπήσουμε τον fredo espresso τον σουρώνουμε με προσοχή στο ποτήρι έτσι ώστε να κάτσει πάνω στην κρέμα γάλακτος χωρίς να αναμειχθεί με αυτήν, και τέλος γαρνίρουμε με σοκολάτα και σερβίρουμε. 

Περισσότερα >>

Ένα ρόφημα για καληνύχτα

Υλικά: 1 φλιτζάνι γάλα 1 κουτ.γλυκού μέλι 1 ξυλάκι κανέλας 1 κουταλιά άπαχο γάλα σκόνη 1 φακελάκι χαμομήλι Εκτέλεση: Σε ένα μπρίκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το χαμομήλι. Αφήνουμε να ζεσταθούν καλά, όχι να βράσουν όμως,        γιατί το γάλα θα αλλοιωθεί στη γεύση. Σουρώνουμε σε ένα φλιτζάνι. Βουτάμε το φακελάκι χαμομήλι και περιμένουμε ενα-δύο λεπτά.   Το βγάζουμε και το ποτό μας είναι έτοιμο.

Περισσότερα >>

espresso mojito

Υλικά: 2 espresso                3 stick μαύρης ζάχαρης                Φύλλα μέντας ή δυόσμου                Λαίμ                Σόδα και παγάκια. Εκτέλεση: Σε ένα σείκερ τοποθετούμε τον espresso 3-4 παγάκια την μαύρη ζάχαρη και 2-3 φύλλα μέντας ή δυόσμου. Χτυπάμε τα υλικά πού καλά στο σέικερ μέχρι να τον νιώσουμε παγωμένο. Στην συνέχεια κόβουμε μια φέτα λάιμ και αλείφουμε τα χείλη του ποτηριού τοποθετούμε σε ένα πιάτο την μαύρη ζάχαρη και ακουμπάμε τα χείλη του ποτηριού επάνω ώστε να κολλήσει ή ζάχαρη πάνω τους. Τέλος…

Περισσότερα >>

FLAT WHITE FREDDO

ΥΛΙΚΑ Διπλό ristretto 200 ml γάλα 3,5% 3-4 παγάκια 1 γαλατιέρα 1 φραπιέρα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνουμε το γάλα κρύο σε ένα γυάλινο ποτήρι χωρίς την προσθήκη πάγου. Χτυπάμε στην φραπιέρα τον πάγο με το διπλό ristretto για 15-20 δευτερόλεπτα ή ώσπου να δούμε ότι έχει πάρει κρεμώδη υφή.Σιγά-σιγά ρίχνουμε το περιεχόμενο της γαλατιέρας στην άκρη του ποτηριού με το γάλα ώστε αυτό να μείνει στην επιφάνεια.   Απολαύστε το.

Περισσότερα >>