Το site μας είναι έτοιμο να σας ξεναγήσει σε απολαυστικές περιπλανήσεις καφέ.

Καφες

Καφες

Crema e Aroma

O καφές Crema e Aroma έχει δυνατή ευχάριστη γεύση και βελούδινη κρέμα. Χαρμάνι από τους πιο ποιοτικούς καφέδες Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική και Αφρικανικού Robusta. Έχει γεμάτο σώμα και επίγευση που διαρκεί.

·         Χαρμάνι από Robusta (20%) και Arabica (80%)

·         Γεμάτο σώμα

·         Μεσαίο καβούρδισμα

·         Δυνατό, διαρκές άρωμα και γεύση

·         Βελούδινη κρέμα

Ο εκλεκτός αυτός καφές σπυρί είναι διαθέσιμος σε αεροστεγή συσκευασία των 1000 γραμμαρίων, για να διατηρείται πάντα φρέσκος.

Κύρια χαρακτηριστικά του εσπρέσσο Lavazza είναι η αυθεντική Ιταλική γεύση και η κορυφαία ποιότητα, που διασφαλίζεται με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας: από την επιλογή του ωμού καφέ στη χώρα προέλευσης, τη δημιουργία των χαρμανιών και το καβούρδισμα μέχρι τη συσκευασία και την αποθήκευση..

Ένας ευκολόπιοτος καφές με φανταστικό άρωμα και ευχάριστη γεύση από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε γουλιάς!!! Πρακτικά είναι λίγο ελαφρύς στη γεύση του, η οποία σε προκαλεί να ξαναπιείς. H πλούσια χρυσαφένια κρέμα του, προσδίδει την ποιότητα των κόκκων καφέ που χρησιμοποιεί ηLavazza.

Περιέχει ποικιλίες καφέ από 80% Arabica και  20% Robusta. Ο Lavazza Crema E Aroma συνδυάζει τους καλύτερους κόκκους Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική και επιλεγμένους κόκκους Robusta από την Αφρική.

caffe del doge

 Στην προσπάθεια που καταβάλουμε, να προσφέρουμε στο κοινό μας, τον καλύτερο espresso στην καλύτερη τιμή της αγοράς, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την εταιρεία του Bernardo Della Mea και τον caffe del doge, που έχει έδρα την όμορφη Βενετία. Οι καφέδες που θα προσφέρουμε θα είναι μονοποικιλιακοί και 100% Arabica, οι χώρες προέλευσης θα είναι η Βραζιλία, η Κούβα, η Αιθιοπία, η Ινδία, η Γουατεμάλα, η Κολομβία, η Σουμάτρα και η Ρουάντα. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις καφέδων και να επιλέξετε αυτον που ταιριάζει στον τύπο σας. Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα, να σας φρεσκοαλέσουμε τον καφέ της επιθυμίας σας, και να τον πάρετε μαζί σας για την προσωπική σας εσπρεσομηχανή.

 Ελληνικός καφές ''Anatolia''.

Φρεσκοκαβουρδισμένοι  καφέδες από Αφρική, κεντρική και νότια Αμερική συνθέτουν αυτό το παραδοσιακό χαρμάνι. Η συνταγή του μυστική, παράγεται με το ίδιο πάθος για περισσότερο από τριάντα χρόνια, προσφέροντας ποιότητα και απόλαυση.

Πλούσιο σώμα με γεύσεις ξηρών καρπών, έντονο άρωμα και πυκνό καϊμάκι.

Ιδανικά συνοδεύει γλυκά του κουταλιού και λουκούμια.

Mind the cup & kawa coffees

 Δύο νέες ετικέτες καφέ προστέθηκαν στις ήδη υπάρχουσες, η kawa coffees και Mind the cup, με μονοποικιλιακούς εσπρέσσο από διαφορες χώρες που σε απογειώνουν και σε ταξιδεύουν μακριά.

 

 

 

 

Κράτα το