Το site μας είναι έτοιμο να σας ξεναγήσει σε απολαυστικές περιπλανήσεις καφέ.
ΥΛΙΚΑ
Διπλό ristretto
200 ml γάλα 3,5%
3-4 παγάκια
1 γαλατιέρα
1 φραπιέρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε το γάλα κρύο σε ένα γυάλινο ποτήρι χωρίς την προσθήκη πάγου.
Χτυπάμε στην φραπιέρα τον πάγο με το διπλό ristretto για 15-20 δευτερόλεπτα ή ώσπου να δούμε ότι έχει πάρει κρεμώδη υφή.Σιγά-σιγά ρίχνουμε το περιεχόμενο της γαλατιέρας στην άκρη του ποτηριού με το γάλα ώστε αυτό να μείνει στην επιφάνεια.
Απολαύστε το.