Το site μας είναι έτοιμο να σας ξεναγήσει σε απολαυστικές περιπλανήσεις καφέ.

Καφες

ENAΣ espresso blend EΞAIPETIKHΣ ΠOIOTHTAΣ, AΠO EΠIΛEΓMENOYΣ KOKKOYΣ KAΦE 5 ΔIAΦOPETIKΩN ΠOIKIΛIΩN, ΓΛYKOΠIOTOΣ ME IΣOPPOΠHMENO ΣΩMA, APΩMATA EΣΠEPIΔOEIΔΩN , ΛEYKHΣ & MAYPHΣ ΣOKOΛATAΣ ME MEΓAΛH ΔIAPKEIA KAI MEΣTH ΓEYΣH.  ΠPOEPXETAI AΠO KOKKOYΣ KAΦE KOΛOMBIAΣ,  ΔYO ΔIAΦOPETIKΩN ΠOIKIΛIΩN BPAZIΛIAΣ, NIKAPAΓOYAΣ KAI INΔIAΣ.


Mετά από μακρά αναζήτηση στην ελληνική αγορά του καφέ,αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Ελληνική εταιρεία  el mino. Η οικογένεια El Mino για πολλά χρόνια ειδικεύεται παραδοσιακά στην παρασκευή καφέ.
Επιλέγει τους καλύτερους ποιοτικούς κόκκους καφέ από τις πιο φημισμένες εξωτικές ποικιλίες για τους πελάτες της.
Οι κόκκοι του καφέ επεξεργάζονται και ψήνονται σύμφωνα με την παλαιά μυστική συνταγή της οικογένειας, για να διασφαλιστεί η γεύση, η φρεσκάδα και το άρωμα του αληθινού espresso. Χρησιμοποιεί αρκετούς πράσινους κόκκους υψηλής ποιότητας και πολύ περισσότερο Specialty και Micro Lot καφέδες χτίζοντας σχέσεις με τους παραγωγούς των καφέδων αυτών. Η αγάπη, η γνώση και η εμπειρία  στην επεξεργασία του καφέ, καθώς είναι τρίτης γενιάς ψήστες, εγγυάται την απόλυτη σταθερότητα της παραγωγής.

Περιέχει ποικιλίες καφέ από 90% Arabica και  10% Robusta. Συνδυάζει τους καλύτερους κόκκους Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική και επιλεγμένους κόκκους Robusta από την Αφρική.

caffe del doge

 Στην προσπάθεια που καταβάλουμε, να προσφέρουμε στο κοινό μας, τον καλύτερο espresso στην καλύτερη τιμή της αγοράς, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την εταιρεία του Bernardo Della Mea και τον caffe del doge, που έχει έδρα την όμορφη Βενετία. Οι καφέδες που θα προσφέρουμε θα είναι μονοποικιλιακοί και 100% Arabica, οι χώρες προέλευσης θα είναι η Βραζιλία, η Κούβα, η Αιθιοπία, η Ινδία, η Γουατεμάλα, η Κολομβία, η Σουμάτρα και η Ρουάντα. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις καφέδων και να επιλέξετε αυτον που ταιριάζει στον τύπο σας. Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα, να σας φρεσκοαλέσουμε τον καφέ της επιθυμίας σας, και να τον πάρετε μαζί σας για την προσωπική σας εσπρεσομηχανή.

 Ελληνικός καφές ''Anatolia''.

Φρεσκοκαβουρδισμένοι  καφέδες από Αφρική, κεντρική και νότια Αμερική συνθέτουν αυτό το παραδοσιακό χαρμάνι. Η συνταγή του μυστική, παράγεται με το ίδιο πάθος για περισσότερο από τριάντα χρόνια, προσφέροντας ποιότητα και απόλαυση.

Πλούσιο σώμα με γεύσεις ξηρών καρπών, έντονο άρωμα και πυκνό καϊμάκι.

Ιδανικά συνοδεύει γλυκά του κουταλιού και λουκούμια.

Mind the cup & kawa coffees

 Δύο νέες ετικέτες καφέ προστέθηκαν στις ήδη υπάρχουσες, η kawa coffees και Mind the cup, με μονοποικιλιακούς εσπρέσσο από διαφορες χώρες που σε απογειώνουν και σε ταξιδεύουν μακριά.

 

 

Κράτα το